telefon724 147 578, 604 606 809
logo

Rýžový sirup Bio - Belgie/Složení: rýže* (80 %), voda *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Rýžový sirup je přírodní alternativou rafinovaného cukru. Používá se do obilných produktů, kaší, snídaňových cereálií, při pečení, slouží jako náhrada cukru nebo medu. Nachází se v něm malé množství draslíku, hořčíku, manganu a zinku. Organický rýžový sirup je i zdrojem vitamínů skupiny B. Má nulový obsah fruktózy - která je spojována s mnoha onemocněními, jako kardiovaskulární choroby, cukrovka, vaginální mykóza a mnohé jiné. Ve 100 g rýžového sirupu je zastoupeno přibližně 45 g maltózy, 29 g glukózy a 22 g polysacharidů. Polysacharidy jsou složené cukry, které se vstřebávají déle. V praxi to znamená, že energie se po zkonzumování rýžového sirupu uvolňuje postupně.

Nesířené
Jednotka Cena
1 Kg 131 Kč
3 a více kg 126 Kč
Zpět na sortiment